Powered By Blogger

joi, 14 iulie 2011

Gaga este pe moarte? Ian Halperin: «Este bolnavă şi obsedată de greutate»


Lady Gaga (foto: Reuters)
Lady Gaga (foto: Reuters)
Ian Halperin este un jurnalist canadian de investigaţii cunoscut la nivel mondial mai ales pentru cartea "Unmasked: The Final Years of Michael Jackson", care a fost lansată în 2009 şi care a ajuns best-seller.
Ele este atât autor cât şi coautor pentru nouă cărţi despre unii dintre cei mai mari artişti din lume, cărţi dintre care memţionăm "Celine Dion: Behind the Fairytale", "Fire and Rain: The James Taylor Story", "Hollywood Undercover",  "Who Killed Kurt Cobain?" şi "Love and Death: The Murder of Kurt Cobain". 

Acum Ian a ajuns în atenţia presei tabloide după ce a făcut câteva declaraţii şocante în noua sa carte, referitoare la starea sănătăţii lui Lady Gaga. Astfel, din declaraţiile scriitorului, reiese că artista, care a recunoscut că suferă de lupus, este pe moarte şi că este obsedată de silueta ei. 


"Cei care au lucrat cu ea în turneu mi-au spus că Gaga nu mănâncă aproape nimic timp de mai multe săptămâni la rand pentru a putea intra în costumele sale. 

Este bolnavă şi obsedată de greutatea sa corporală. Un prieten mi-a spus că Gaga se privea în oglindă ore în şir, analizând şi criticând felul în care arată. Are o obsesie nesănătoasă. 

Virusul lupus o afectează mai rău decât lasă ea să se vadă. O parte din motivul pentru care poartă peruci şi machiaj este pentru că părul îi cade şi pentru că este plină de pete, ambele fiind efecte secundare ale bolii pe care o are"
 a declarat Ian Halperin în cartea sa despre Gaga, potrivit thesuperficial.com. Trebuie menţionat că scriitorul s-a documentat timp de 12 luni despre Gaga înainte să se apuce să scrie cartea. 

SURSA: Click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu