Powered By Blogger

joi, 13 ianuarie 2011

Justin Bieber batut / machiat

Ieri, Justin Bieber a postat pe contul lui de Twitter o fotografie proprie in care artistul are un ochi invinetit. Cantaretul sustinut si promovat de Utv, a adaugat o descriere a fotografiei, "Badass" (baiat rau).
Daca va intrebati cine i-a facut asta tanarului, raspunsul vine de la producatorii serialului CSI si a echipei de machiaj.
Dupa cum va spuneam si anul trecut, Bieber a obtinut un rol de baiat rau in serialul CSI, iar in episodul ‘Targets of Obsession’, filmat saptamana aceasta, Justin apare cu o mare vanataie la ochi.
Episodul va fi difuzat in Statele Unite pe data de 17 februarie. Producatorii serialului au declarat ca in acest episod, personajul interpretat de Bieber devine din ce in ce mai ciudat, punand in pericol echipa CSI. Asa ca, sa nu va fie frica, pentru ca artistul nu a patit nimic rau cu adevarat.

2 comentarii:

  1. nu prea este bine sa mintiti ca unii oameni cred cum sa intamplat cu florin salam lau dat in toate ziarele si toata lumea credea cand defapt florin salam era machiat bine in situatia lu justin biber este alceva ca a jucat intrun rol dar oricum nu este bine sa scrieti asa ceva!!!!!!!!!!!! si lu sora mea ii place tare tare mult melodiile lui justin biber sora mea o cheama mirela si are 7 ani!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. am cam gresit la unele cuvinte dar imi cer scuze

    RăspundețiȘtergere